George Schagen AA

Geboren op 2 maart 1961, heeft na zijn middelbare schoolopleiding het vak geleerd bij een tweetal middelgrote accountantskantoren, waarna hij in 1982 zelfstandig is begonnen. Na de afronding van de accountantsopleiding en een fiscale opleiding heeft hij nog een opleiding gevolgd voor Mediation. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met squashen en paardrijden.

Hans Lensen

Geboren op 18 september 1959 en in 1982 afgestudeerd. In 1987 toegetreden als partner bij een RA kantoor en zelfstandig een vestiging leidend, heeft hij in 1993 deze praktijk ingebracht om vervolgens toe te traden als partner De liefde voor cijfers en interesse in de onderneming en de personen hierachter dragen bij tot een persoonsgebonden advisering, waarbij de Rotterdamse aanpak staat voor helderheid en duidelijkheid.

Harry den Hond AA

Geboren op 21 februari 1973, heeft vanaf 1988 ervaring op gedaan op het gebied van accountancy. Als zoon van een ondernemer in de accountancy branche werd de basis van zijn carrière bij het bedrijf van zijn vader gelegd als parttimer. Na zijn studie HEAO-AA is hij gestart bij een big four kantoor, waarna hij zijn carrière in 2000 voortzette bij Schagen Lensen & van Krieken Accountants om vervolgens toe te treden als partner.